Studie-och yrkesvägledning

Hej!
Jag heter Ulla Särä Jerkku och jag arbetar 50% som studie-och yrkesvägledare här i Oxbacksskolan.
Jag träffas i mitt rum på våning ett ( Högstadiet) följande tider:

Måndagar kl.8.00-16.00
Tisdagar kl. 8.00-16.00
Samt varannan fredag, jämna veckor
Du kan nå mig även via mejl: ulla.sarajerkku@sodertalje.se
Eller via telefon: 08-5230 1327 och 0766-483538

Berätta vad eleven heter och vilken klass eleven går. Även vilken mentor eleven har.

Jag har flyttat! Nu sitter jag i det gamla KTH byggnad, mitt kontor hittar du bakom biblioteket, längst bak i det stora hallen när ni kommer in från stora entrén.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Power Point från föräldramötet kring val till gymnasiet (171019) finns nu att se under länkarna, längst ner på sidan! /Ulla

Nu är det Jul snart!

Nu närmar vi oss julledighet...
Åk 9: Nästan alla elever har haft vägledningssamtal inför valet till gymnasiet. Jag kommer att visa eleverna hur man gör en ansökan och sen hjälper jag elever som vill ha extra stöd. Det kan vara lite pyssligt att hitta rätt i webbsidan. Men jag håller koll så ingen behöver känna sig osäker om hur man gör en ansökan.
Åk 8: Redan nu har eleverna börjat efterfråga PRAO!
Alla Åk 8 eleverna ska ut till PRAO v. 12 och 13. = 10 dagar. Jag kommer att dela ut info och PRAO-lappar runt vecka 6.
Jag förväntar mig att ni föräldrarna hjälper till att era barn hittar bra PRAO platser. Än så länge har inte Södertälje kommun en PRAO platsbank, och detta innebär att alla måste hjälpas åt att det blir bra för eleverna.
Under våren kommer Åk 8 eleverna även göra studiebesök för alla kommunala gymnasieskolor i Södertälje.
Men innan dess.. Julledighet!

God Jul!!
Önskar Ulla, Syv