Studie-och yrkesvägledning

Hej!
Jag heter Ulla Särä Jerkku och jag arbetar 50% som studie-och yrkesvägledare här i Oxbacksskolan.
Jag träffas i mitt rum på våning ett ( Högstadiet) följande tider:

Måndagar kl.8.00-16.00
Tisdagar kl. 8.00-16.00
Samt varannan fredag, jämna veckor
Du kan nå mig även via mejl: ulla.sarajerkku@sodertalje.se
Eller via telefon: 08-5230 1327 och 0766-483538

Berätta vad eleven heter och vilken klass eleven går. Även vilken mentor eleven har.

Jag har flyttat! Nu sitter jag i det gamla KTH byggnad, mitt kontor hittar du bakom biblioteket, längst bak i det stora hallen när ni kommer in från stora entrén.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Power Point från föräldramötet kring val till gymnasiet (171019) finns nu att se under länkarna, längst ner på sidan! /Ulla

Jag vill önska alla elever välkomna till läsåret 2018/2019.

Under hösten kommer jag att besöka alla klasser åk 7-9.
Åk 9: Jag påbörjar arbetet med åk 9 inför gymnasievalet till våren redan nu på hösten. Tiden går fort! Detta innebär information i hörsalen, enskilda samtal, besök i gymnasiemässan i Södertälje, det finns även en mässa i Älvsjö föräldrainformation.....Det kommer att vara fullspäckat program.
Det är viktigt att alla elever får kunskap om valen och olika möjligheterna, vad som krävs och vad som erbjuds i Södertälje och även andra Stockholms kommuner.
Nu, vecka 38 kommer jag att påbörja enskilda samtalen med eleverna. Om någon förälder vill vara med under samtalen så hör av er till mig via min epost så kan vi boka en tid. ulla.sarajerkku@sodertalje.se
GYMNASIEMÄSSA: Åk 9 besöker mässan där Södertäljens  gymnasieskolorna presenterar sig för elever och föräldrarna. Mässan: tid 7-9/11 plats, Snäckviken Astras lokaler Science park.  Mer info kommer...

Åk8: Jag kommer även informera åk 8 inför PRAO v.12 + v.13 from,  18 mars tom 29 mars på våren. Åk 8 är välkomna till mig vid frågor om gymnasiet och yrken. Åk 8 kommer att besöka alla kommunens gymnasieskolor, mer information kommer så fort jag får  mer info om detta.

Åk7: Jag  kommer att presentera mig i klassrummet inom närmaste veckorna så all elever vet jag är och åk 7 eleverna är välkomna att besöka mig om det finns funderingar om gymnasiet och olika yrken.

/// Ulla, Syv

Ċ