Studie-och yrkesvägledning

Hej!
Jag heter Ulla Särä Jerkku och jag arbetar som studie-och yrkesvägledare här i Oxbacksskolan.
Jag träffas i mitt rum på våning ett ( Högstadiet) följande tider:

Måndagar kl.8.00-16.00
Tisdagar kl. 8.00-16.00
Samt varannan fredag, jämna veckor
Du kan nå mig även via mejl: ulla.sarajerkku@sodertalje.se
Eller via telefon: 08-5230 1327 och 0766-483538

Jag har flyttat! Nu sitter jag i det gamla KTH byggnad, mitt kontor hittar du bakom biblioteket, längst bak i det stora hallen när ni kommer in från stora entrén.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Power Point från föräldramötet kring val till gymnasiet (171019) finns nu att se under länkarna, längst ner på sidan! /Ulla

Gymnasieansökan åk 9:

• Vad händer nu?
  • Det slutgiltiga svaret får eleven den 2/7. OBS!!! DATUMET ÄR FRAMFLYTTAD TILL 3/7.

Eleven loggar in med sitt lösenord.
    Om du har glömt lösenordet kan du själv skapa en genom att ta kontakt med Gymnasieantagningen, klicka Glömt lösenord, där du får instruktioner om hur du ska göra. . :-)

• Om du inte har fått plats så det finns möjlighet att ta kontakt med Gymnasieantagningen eller vägledarna i Södertälje (SYV jour). J
    • ag kommer att arbeta fram till den 4/7.
    • Reservantagningen blir klart lite senare under juli månad när alla har svarat om dem tar mot erbjuden plats.
    • Om du inte har fått någon plats alls så kommer det finnas restplatser och du kan söka med sen ansökan.
    • Jag kommer även se över att alla elever får hjälp på ett eller annat sätt innan skolan börjar på hösten.

Du når mig enklast via telefon eller via mejl. 2-4/7

Jag har semester from 5/7-9/8

08-52 0 1327 eller 0766-48 35 38

ulla.sarajerkku@sodertalje.se

Och till slut....jag vill önska er lycka till alla nior. Nu börjar det ...nästan vuxenlivet. Ni kommer att samla nya erfarenheter och få nya vänner.
    Jag kommer att tänka på er med värme i mitt hjärta!!
    Stor kram till er alla..

Åk 8

• Vad händer nu?
    • Jag kommer att samla in alla 8:0r och prata om gymnasievalen tisdag den 5/6.
    • Plats, Aulan

• Och på hösten! Nu är ni dem nya niorna. Vi kommer att jobba intensivt med gymnasiefrågor och förbereda er till det som är ert första "stora valet" i livet, Gymnasievalet.

Ha så bra sommar och vi ses igen på hösten!!

Åk 7

Vad händer nu?

Ni kommer att börja på Åk 8 till hösten. Ni får börja nosa lite om Gymnasievalet, detta innebär då att under året kommer ni att besöka Gymnasieskolorna i kommunen. Ni kommer ut på Pro v. 12 på våren. med andra ord, det kommer att hända saker under åttan. Så vi ses på hösten!

Ha så bra sommar och vi ses igen på hösten!!

/// Ulla, Syv

####################################################

Om eleven behöver hjälp så finns jag här och när min dörr är öppen så är det bara att titta in! :-)

Ċ